Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 854 kJ / 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,84 g |
Tuky | 2,56 g |
Vláknina | 26,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gurmánské fazolky s rybími očky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krp5
Moje poznámka
Gurmánské fazolky s rybími očky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krp5
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 6 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 9 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 9 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 8 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 9 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 9 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 9 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 10 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 10 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 11 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 11 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 12 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 13 hodinami
Tématické fráze:
gurmánské recepty,
rybí očka,
jednohubky s rybima ockama,
rybí očka konzerva,
rybí očka v oleji,
gurmánská kuchařka,
domácí rybí očka,
salát zelené fazolky očka,
očky,
recepty na rybi ocka,
jednohubky s očkama,
rybí očka v konzerva,
fazole s očky recepty,
recepty s očky,
jednohubky s rybíma očkama recept nejlepší,
rybí očka slané,
fazolky s očkem,
recepty s rybíma očkama,
gurmanska vecere recept,
konzerva rybí očka
Suroviny:
fazolky zelené,
česnek,
rybí očka,
olej,
šťáva citronová,
sůl,
pepř
Komentáře (4)
fazolky