Rybí pánvička s fazolkami

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

Doba přípravy: 30 minut 3 porce Ryby 2 názory

Suroviny

400 g filetů z tresky
150 g fazolových lusků
2 vejce
2 lžíce smetany
2 lžičky sojové omáčky
sůl
pepř
pažitka
60 g goudy
olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Fazolky překrájíme na menší kousky a necháme je asi 5-8 minut povařit. Scedíme je a dáme okapat.

    Vejce rozšleháme v misce a přimícháme smetanu, sojovou omáčku, osolíme, opepříme a nakonec vmícháme i nasekanou pažitku.

  2. Tresku nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme asi 2 lžíce oleje a kousky ryby necháme osmahnout.

  3. Pak k rybě přisypeme okapané fazolky a vše rovnoměrně zalijeme připravenou vaječnou směsí. Navrch nasypeme sýr nastrouhaný nahrubo.

  4. Pánev přiklopíme poklicí a necháme na mírném ohni asi 10 minut, až vejce ztuhnou a sýr se na povrchu rozteče.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Rybí pánvička s fazolkami

Tématické fráze: rybí filé s fazolkami file s fazolkami top recepty tncz nova láďa hruška tncz nova láďa hruška