Rybí pánvička s fazolkami

Ryby Doba přípravy: 30 minut 2 názory

Ryby Doba přípravy: 30 minut 2 názory

Suroviny 3 porce

400 g filetů z tresky
150 g fazolových lusků
2 vejce
2 lžíce smetany
2 lžičky sojové omáčky
sůl
pepř
pažitka
60 g goudy
olej

Postup přípravy receptu

  1. Fazolky překrájíme na menší kousky a necháme je asi 5-8 minut povařit. Scedíme je a dáme okapat.

    Vejce rozšleháme v misce a přimícháme smetanu, sojovou omáčku, osolíme, opepříme a nakonec vmícháme i nasekanou pažitku.

  2. Tresku nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme asi 2 lžíce oleje a kousky ryby necháme osmahnout.

  3. Pak k rybě přisypeme okapané fazolky a vše rovnoměrně zalijeme připravenou vaječnou směsí. Navrch nasypeme sýr nastrouhaný nahrubo.

  4. Pánev přiklopíme poklicí a necháme na mírném ohni asi 10 minut, až vejce ztuhnou a sýr se na povrchu rozteče.

Komentáře k receptu Rybí pánvička s fazolkami

Tématické fráze: rybí filé s fazolkami file s fazolkami top recepty tncz nova láďa hruška tncz nova láďa hruška