Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 854 kJ / 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,84 g |
Tuky | 2,56 g |
Vláknina | 26,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gurmánské fazolky s rybími očky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krp5
Moje poznámka
Gurmánské fazolky s rybími očky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krp5
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 1 hodinou
Mini vaflový špíz
Přidáno před 4 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 13 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 14 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 4 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 11 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 12 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 14 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 15 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 15 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 16 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 18 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 19 hodinami
Tématické fráze:
gurmánské recepty,
rybí očka,
jednohubky s rybima ockama,
rybí očka konzerva,
rybí očka v oleji,
gurmánská kuchařka,
domácí rybí očka,
salát zelené fazolky očka,
očky,
recepty na rybi ocka,
jednohubky s očkama,
rybí očka v konzerva,
fazole s očky recepty,
recepty s očky,
jednohubky s rybíma očkama recept nejlepší,
rybí očka slané,
fazolky s očkem,
recepty s rybíma očkama,
gurmanska vecere recept,
konzerva rybí očka
Suroviny:
fazolky zelené,
česnek,
rybí očka,
olej,
šťáva citronová,
sůl,
pepř
Komentáře (4)
fazolky