Grenadýr
Tento sytý a lahodný pokrm se původně připravoval z mletého masa a bramborového těsta. Pochází z vojenské kuchyně a byl oblíben pro svou sytost a výživnost. Může být podáván také s omáčkami nebo zeleninou.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grenadýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0AK
Moje poznámka
Grenadýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0AK
Nejnovější recepty
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 50 minutami
Linecké růžičky
Přidáno před 2 hodinami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohovo-jablková bábovka
Vladka321 před 23 minutami
Linecké cukroví
jarmila58 před 28 minutami
Křupavé a chutné houstičky podle babičky
MarinetteQueen3 před 46 minutami
Kedlubnová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Pracny
xx_nattali_xx před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky
xx_nattali_xx před 1 hodinou
Perníčky
xx_nattali_xx před 1 hodinou
Koprová omáčka
RomanaMonika před 2 hodinami
Banánové brownies
Vladula92 před 2 hodinami
Tématické fráze:
grenadyr,
grenadyr recept,
grenadir,
granadýr recept,
recept grenadýr,
recept na grenadyr,
slanej dort,
grenatýr,
grenadýra,
grenadýn,
grenadýra,
grenedýr,
grendýr,
grenadýrka,
recepty grenadyr,
granadýr,
grenatír,
jak se vari grenadyr,
grenadýr se zelím,
jídlo grenadyr
Suroviny:
těstoviny maltagliati,
brambory,
cibule,
paprika čerstvá červená,
olej
Komentáře (11)
No, já ji na 2. obrázku vidím
(u nás: sádlo! + kmín)