Suroviny
Porce: 3- 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 435 kJ / 1 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,70 g |
Tuky | 43,93 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 183,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKOJ
Moje poznámka
Květák s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKOJ
Nejnovější recepty
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 52 minutami
Rýžový nákyp bez laktózy
Přidáno před 11 hodinami
Plněná rajčata III
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 14 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Stepankova před 23 minutami
Moje muffiny
Mili5 před 28 minutami
Třený borůvkový koláč s drobenkou
icecube58 před 32 minutami
Hovězí kostky po znojemsku
wimra před 1 hodinou
Olejový koláč s ostružinami
wimra před 1 hodinou
Kuře na másle a česneku
poirotka před 2 hodinami
Francouzské řízečky
Veramik před 4 hodinami
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 10 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 10 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 10 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák s těstovinami,
květák s těstovinami,
zapekany kvetak s testovinami,
zapečený květak s těstovinou,
zapékaný květák s těstovinou,
kvetak s testovinou,
květák zapečený s těstovinami,
recepty na květák s těstovinami,
květák s těstovinama,
květák a těstoviny,
květák těstoviny,
recepty květak,
květák recepty,
květák recept,
recepty na květák,
květák s těstovinami,
těstoviny květák,
recept na květák s těstovinou,
jak uvarit kvetak,
recepty květák s testovinami
Suroviny:
květák,
těstoviny,
smetana zakysaná,
česnek,
koření kari,
sůl,
pepř,
podravka,
olej
Komentáře (7)