Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 039 kJ / 1 682 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,10 g |
Tuky | 124,05 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 856 mg |
Sodík | 617 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 24,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechno koření včetně naloženého zeleného pepře vložíme do hmoždíře a velmi jemně utlučeme a podrtíme (můžeme si pomoci troškou olivového oleje).
Krok 2: Maso, drobně nakrájená a odblaněná játra, červené víno a smetanu rozmixujeme v mixéru dohladka, dobře osolíme, smícháme s kořením a naplníme do sklenic se šroubovacím uzávěrem (lépe do tří čtvrtin).
Krok 3: Ve větším kastrolu uvedeme k varu vodu, ztlumíme teplotu, vložíme sítko nebo pařáček, na který postavíme skleničky s paštikovou směsí a hodinu a půl necháme vařit, nejlépe částečně přikryté pokličkou či alobalem.
Zveřejněno 30. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí paštika s červeným vínem a zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M5pm
Moje poznámka
Domácí paštika s červeným vínem a zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M5pm
Nejnovější recepty
Nekynutý koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové buchty
Přidáno před 10 hodinami
Hornické „řízky“
Přidáno před 12 hodinami
Avokádový čoko krém s kysanou smetanou a pomerančem
Přidáno 8. 2. 2025 14:17
Hovězí na žampionech a pórku
Přidáno 8. 2. 2025 13:01
Pečené filé s nivovou omáčkou
Přidáno 8. 2. 2025 12:51
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety Carbonara
Neregistrovaný před 2 minutami
Houbový quiche - skvělý slaný koláč
Neregistrovaný před 7 minutami
Domácí pomerančový džus
Neregistrovaný před 10 minutami
Pórková polévka se sýrem podle babičky
Neregistrovaný před 11 minutami
Chléb z ovesných vloček
Neregistrovaný před 20 minutami
Salát z bílé ředkve
Oskeruska před 25 minutami
Buchta Rafaelo
Gibis před 30 minutami
Brownie
Neregistrovaný před 36 minutami
Špenátová polévka s brambory
Neregistrovaný před 36 minutami
Citronový chlebíček
Neregistrovaný před 42 minutami
Tématické fráze:
játrová paštika se zeleným pepřem,
paštika z kuřecích jater s červeným vínem,
kuřecí paštika s vínem,
játrová paštika s vínem,
paštika z kuřecích jater s vínem,
játrová paštika s portským vínem,
paštika z kuřecích jater se zeleným pepřem,
paštika s portským,
recepty s cervenym vinem,
recept játrová paštika se zeleným pepřem,
recept na vepřové s červeným vínem,
kuřecí paštika s portským vínem,
pastika na cervenem vine,
paštika z kuřecích jater s portským vínem,
vepřová paštika s vínem,
domácí paštika,
domácí játrová paštika s vínem,
recept na domácí paštiku,
paštika z kuřecích jater s zeleným pepřem,
paštika z kuřecích jater a červeným vínem
Suroviny:
maso mleté,
játra vepřová,
víno červené,
smetana ke šlehání,
koření hřebíček,
ořech muškátový,
květ muškátový,
pepř zelený sterilovaný,
bobkový list,
koření nové koření,
rozmarýn sušený,
tymián sušený,
sůl
Komentáře (8)