Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 073 kJ / 2 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 349,70 g |
Tuky | 138,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 935 mg |
Sodík | 3,94 g |
Sůl | 9,96 g |
Sacharidy | 1,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Slaninu a sýry si nakrájíme na kostičky a smícháme v misce.
Krok 2: Do očištěných prsíček si nařízneme kapsu, kterou naplníme připravenou směsí sýrů a slaniny. Otvor do kapsy spíchneme jehlou. Kdo si nařízl větší díru, tak může omotat nití, ale jehla se na talíři lépe vyndavá.
Krok 3: Připravené kapsy osolíme, opepříme a prudce opečeme z obou stran na rozpálené olivovém oleji.
Krok 4: Opečené maso vyndáme a ve výpečku osmahneme mouku, kterou po chvilce podlijeme vývarem nebo vodou a dobře rozmícháme do hladké šťávy.
Krok 5: Maso vložíme zpět, cca 10 minut podusíme. Podáváme s oblíbenou bramborovou přílohou a čerstvou zeleninou nebo salátem. Dobrou chuť.
Zveřejněno 28. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kapsa "3 smrady"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yyo9
Moje poznámka
Kuřecí kapsa "3 smrady"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yyo9
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 8 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 12 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 16 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 6 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 7 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 8 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 8 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 9 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 9 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí kapsa,
kuřecí kapsa recepty,
romaduzek,
kureci kapsa recept,
smrady,
hermadůžek,
kapsa z bramboraku,
sýr romadůrek,
kuřecím kapsa,
kuřeci kapsa s romadur,
smrad,
syr romaduzek,
maso kuřecí smrad,
kuřecí kapsa s eidamem,
česnek a smrad,
romaduzek recept,
dobra kureci kapsa recept,
maso 3 smradů,
vynikající kuřecí kapsa,
recepty kuřecí kapsa
Suroviny:
prsa kuřecí,
slanina anglická,
sýr niva,
sýr romadůžek,
sýr tvarůžky kulaté,
sůl,
pepř,
olej olivový extra virgin,
mouka hladká,
voda
Komentáře (28)
Maris, jestli vidím dobře, tak ne "romadůrek", ale "romadůžek", ale taky neznám!!
Maris - romadůžek je jemnější a není tak ostrý jako ostatní zrající sýry. Ten dokážu sníst i samotný s chlebem. Kupuju ho v Makru (balení po 4 ks)
Romadůžek vůbec neznám, nejdřív jsem si myslela, že je to překlep a má být Romadůrek
akorát nerozumím tvé poznámce...po delší době..