Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 044 kJ / 2 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,16 g |
Tuky | 28,75 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 99 mg |
Sodík | 147 mg |
Sůl | 0,79 g |
Sacharidy | 501,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bábovka s meruňkami z mikrovlnné trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jPEB
Moje poznámka
Bábovka s meruňkami z mikrovlnné trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jPEB
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 13 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 20 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 32 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
formy do mikrovlnné trouby,
bábovka v mikrovlnce,
bábovka v mikrovlnné troubě,
tvarohový dezert do mikrovlnné trouby,
recept bábovka do mikrovlnné trouby,
co podložíme pod silikonovou formu na bá bovku,
jak upéct bábovku v mikrovlnné troubě,
mikrovlnná trouba recepty,
bábovka s kefírem v mikrovlnce,
kluci v akci babovka,
babovkova forma do mikrovlnné trouby,
mřížka na bábovku,
nádobí do mikrovlnné trouby bábovku,
grilovací mřížka do mwt
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
kefír,
cukr moučkový,
máslo,
meruňky,
tuk,
mouka hrubá,
cukr moučkový,
šťáva citronová
Komentáře (3)