Postup přípravy
Krok 1: Ačokču narežeme na malé kúsky, jemne osolíme a necháme asi 15 minút postáť. Potom pridáme narezané paradajky a premiešame.
Krok 2: Zeleninu naložíme do fliaš aj s tekutinou, ktorá sa vylúčila a fľaše uzavrieme.
Krok 3: Sterilizujeme 30 minút od začiatku varu.
Zveřejněno 22. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sterilované lečo s ačokčou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A19l
Moje poznámka
Sterilované lečo s ačokčou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A19l
Nejnovější recepty
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 32 minutami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 14 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 23 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí špízy
Renata1988 před 5 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 7 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 7 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 12 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 13 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 15 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 16 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 16 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 17 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
domácí sterilované lečo,
ačokča recepty,
ačokča zavařování,
zeleninové lečo sterilované,
ačokča,
sterilované zeleninové lečo,
sterilované lečo s cuketou,
sterilovaná zelenina na lečo,
lečo s ačokčou,
lečo z ačokči,
cuketové lečo sterilované,
ačokča leco,
domácí lečo sterilované,
recepty na domácí lečo sterilované,
lečo,
recepty na domácí lečo sterilované,
recept na domácí sterilované lečo,
strilování leča,
strilování leča,
lečo sterilované bez vaření
Suroviny:
papriková okurka,
rajče,
sůl
Komentáře (11)
žížalko, asi by stálo za to ty semínka vzít od někoho, koho znáš, sousedka s tím měla problém taky, pak to vzala od nějaké známé a ejhle - vzešly ji všechny!!!!!