Rizoto s ačokčou

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 30 minút 4 porce Zeleninová jídla 16 názorů

Suroviny

300 g ačokči
1 červená paprika
1 cibule
olej
sůl
mletý pepř
300 g rýže
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme narezanú cibuľu. Pridáme narezanú ačokču a za stáleho miešania opražíme. Vsypeme ryžu, opražíme, jemne osolíme a zalejeme vodou. Dusíme skoro do mäkka.

  2. Potom vmiešame na drobné kocky narezanú papriku a dodusíme. Necháme prikryté 10 minút postáť, dochutíme korením, prípadne soľou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rizoto s ačokčou

Předchozí 1 2

Tématické fráze: ačopča ačokča recepty paprikookurka recepty paprikookurek paprikookurky recepty s ačokčou paprikookurka ačokča recept paprikookurka recept špenat z list ačokčy spenat z acokci jak zmrazit ačokču recepty ačokča ačokča do mrazáku acokco recepty z ačokči použití ačokča nakladame acokcu salat z acokci recepty z paprikookurek