Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninové lečo

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

16. 11. 2009 13:04

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 572 kJ / 376 kcal
Bílkoviny11,25 g
Tuky3,00 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy67,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Fotku bohužel nemůžu vložit, zrovna jsem to nedávno vařila, až budu znovu vařit, přidám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

tejaja

13. 12. 2009 11:58

Pre mňa nezvyklá úprava leča, ale hrášok máme radi, tak som urobila. Výborné , za 1.;-)a za bodík :yes:

vybusna

12. 12. 2009 20:47

colombo65, Vy si skutocne myslite, ze sme tu vsetci padli z visne na hlavu. Odfotit zaklad z http://www.toprecepty.cz/recept/8761-trio-burt-bra... a tvrdit, ze je to leco...co Vas prosim k tomu vedie, takto podvadzat? a ste si dovolil vynechat hrasok, pretoze ho nemate v rodine v oblube...nemam slov.

Colombo65

11. 12. 2009 19:24

Jen jsem si dovolil vynechat ten hrášek, ten by tam u nás doma nikdo nejedl. Lečo u nás v každé roční době potěší.;-);-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lečo recept leco sterilizované lečo zavařované lečo recept lečo základ na lečo zeleninové recepty sterilizované lečo recept recept na lečo recepty na lečo recepty lečo leco recepty recept na výborné lečo výborné lečo sterilizování leča domaci leco sterilizovane zavařujeme lečo příprava leča jednoduché lečo lečo sterilizované

Suroviny: hrášek sterilovaný, rajče, paprika čerstvá červená, česnek, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Zeleninové lečo

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jZAY