Zeleninové lečo

pacinka7 Kuchařka: pacinka7

Doba přípravy: 30minut Zeleninová jídla 3 názory

Suroviny

1 konzerva hrášku
10 rajčat
3 čerstvé papriky
4 nožičky párků(kdo nechce nemusí)
česnek
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata nakrájíme a necháme povařit tak, aby se z nich dostala šťáva a rozpadly se v omáčku.

  2. Poté přidáme papriky pokrájené na kousky a 4 nožičky párků.

  3. Kdo chce může dát i klobásu, aby to dodalo větší chut.

  4. Ochutíme česnekem, solí a pepřem podle chuti. Já osobně dávám více česneku.

  5. Nakonec přidáme hrášek z konzervy, ale bez šťávy.

  6. Vaříme tak dlouho, dokud se nám hrášek, rajčata a paprika nespojí v jednotnou omáčku. Podáváme s chlebem. Velice jednoduché rychlé a chutné..taková rajčatová omáčka

Poznámka

Fotku bohužel nemůžu vložit, zrovna jsem to nedávno vařila, až budu znovu vařit, přidám.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Zeleninové lečo

Tématické fráze: lečo recept leco sterilizované lečo zavařované lečo recept lečo základ na lečo zeleninové recepty recept na lečo sterilizované lečo recept recepty na lečo recepty lečo leco recepty recept na výborné lečo výborné lečo sterilizování leča domaci leco sterilizovane zavařujeme lečo příprava leča jednoduché lečo lečo sterilizované

Zapomněl/a jsem heslo