Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 632 kJ / 390 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,46 g |
Tuky | 19,14 g |
Vláknina | 2,80 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 1,87 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 8,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravené těsto na pizzu potřeme tomatovou směsí, nesmí být příliš řídká, aby těsto nezvlhlo. Na těsto naklademe suroviny, vytvoříme kapsu a pečlivě uzavřeme.
Krok 2: Pečeme v předehřáté troubě asi 8 min.
Zveřejněno 12. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Calzone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myPp
Moje poznámka
Calzone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myPp
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 16 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 16 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 17 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 17 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 16 minutami
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 1 hodinou
Václavkový guláš
Sahula před 1 hodinou
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 1 hodinou
Guláš z václavek
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 1 hodinou
Bramborové knedlíky s rohlíkem
Mizera před 2 hodinami
Klasické palačinky
Vendeliin před 3 hodinami
Nadýchaná piškotová roláda
lunav1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
pizza calzone,
pizza recept,
pizza calzone recept,
calsone,
calzzone,
calcone,
testo na calzone,
calzone pizza,
galzone recept,
callzone,
kapsa calsone,
calsone recepty,
calcone recept,
kapsa calzone,
caldone,
domaci calzone,
kalzone,
calzogne,
těsto calzone,
recept calsone
Suroviny:
těsto na pizzu,
sýr nastrouhaný,
šunka,
žampióny,
směs tomatová,
těsto na pizzu
Komentáře (8)