Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kakaový chlebíček s černým česnekem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 12. 2016 19:02

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie18 143 kJ / 4 336 kcal
Bílkoviny67,64 g
Tuky244,05 g
Vláknina17,26 g
Cholesterol 1,41 g
Sodík 3,65 g
Sůl0,75 g
Sacharidy458,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Chlebíčkovou formu vykládám papírem, tak že si tužkou obkreslím dno formy, pak postupně překlopím na všechny 4 boky formy, obkreslím, nůžkami vystřihnu a vyložím formu (viz. foto).

Černý česnek https://www.celostnimedicina.cz/cerny-cesnek-aneb-...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

sabipupp

18. 12. 2016 11:40

<3 mňam<3

HankaPu

17. 12. 2016 15:42

:yes::yes::yes: +

Miquel

17. 12. 2016 10:01

hosta: I když chuť černého česneku není v chlebíčku nijak výrazná nebo převládající, cítíš tam takovej "vocas" který je těžko určitelný, takže jedině asi vynechat česnek.
nanny: Normální česnek bych do tohoto receptu určitě nepoužil ;-)

nanny

17. 12. 2016 07:16

hosta: Urcite v pokoji ne.Protoze teplota musi byt zhruba 70 stupnu a velmi vysoka vlhkost.Proto me zaujal tento recept.A jestli se da pouzit normalni cesnek ,to nevim,ale cerny cesnek ,neni tak citit a je hodne nasladly.Ja sama s nim zadne, velke ,zkusenosti nemam.;-)

hosta

16. 12. 2016 21:29

nanny: myslím, že česnek při pokojové teplotě spíše shnije nebo vyschne, protože se v pokoji těžko splní podmínky pro fermentaci, což je řízený proces. Já - oproti tobě - o něm slyším poprvé v životě a je to moc zajímavé. :yes: Asi v receptu ničím nahradit nejde, že?

nanny

16. 12. 2016 20:06

No ja jsem se s nim setkala poprve,ve Spanelsku u znamych.Byl sladsi chuti.Nasi znami mi vysvetlili, ze obsahuje organicke slouceniny,ktere pomahaji v prevenci rakoviny.Ale taky jsem se tam dovedela,ze dozrani pri pokojove teplote ,muze trvat az dvacet mesicu.Potom jsem na to nejak zapomela,pri pracovnim vytizeni a ted s timto receptem ,jsem si to zase pripomnela.

Miquel

16. 12. 2016 19:48

nanny: Je to normální česnek, který se nechá ve vlhku a vyšší teplotě "fermentovat" viz. odkaz v poznámce.

nanny

16. 12. 2016 19:33

Myslim k vysazeni;-)

nanny

16. 12. 2016 19:32

<3Uz jsem se s cernym cesnekem setkala a ochutnala .Je urcite mnohem zdravejsi jako normalni cesnek.Ale moje otazka je kde ho sezenu k vysani na zahrade?K receptu :-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: černý česnek recept jak fermentovat česnek kakaový chlebíček recepty z černého česneku černy česnek recepty černý česnek recepty s černým kakaem recepty s černým s česnekem jak fermentovat česneku jak fermentovat černý česnek

Suroviny: máslo, voda, mouka hladká, cukr, kakao, soda jedlá, sůl, vejce, extrakt vanilkový, česnek, crème frâiche

TopRecepty.cz

Kakaový chlebíček s černým česnekem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YD59