Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ořechové květinky

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 792 kJ /
4 731 kcal
Bílkoviny83,76 g
Tuky271,18 g
Vláknina27,60 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 340 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy474,91 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všetky prísady na cesto dobre vymiesime a cesto dáme na chvíľu do chladničky. Krok 2: Medzitým pripravíme zmiešaním všetkých ingrediencií orechovú masu. Krok 3: Cesto vyberieme z chladničky, vyvaľkáme asi na 4mm hrubo a vykrajujeme formičkou kvetinky. Krok 4: Na každú kvetinku dáme trocha orechovej masy. Krok 5: Masu jemne pritlačíme ku kvetinke z cesta polovicou orechu. Krok 6: Pečieme v rúre pri 180°C asi 10 min ( kontrolujeme ).

Zveřejněno 6. 12. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ořechové květinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A2P1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ořechové květinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A2P1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jsou moc dobré, já peču podobné

Tohle cukroví loni rakketově rychle zmizelo, takže jsem letos udělala z dvojité dávky. Když jsem je upekla, tak jsem napočítala 185 hvězdiček :D Už se těším až budu zdobit :D

HrabenkaPavli: Ďakujem ešte raz. Poteší ma, keď vám chutí. :-K

HrabenkaPavli: Ďakujem.:-8;-)

Výborné cukroví. Kombinace marmelády a ořechu v náplní velmi lahodna. Jen se trochu lepilo testo, ale hotove nema chybu. Doporucuji

Moc hezké, chtěla bych udělat všechno, co vidím, ale nestíhám :-D

Hezké a ořechové :-p:yes:

Tématické fráze:
co je lekvár, cukroví květinky, marhuloveho lekvaru co to je, orevhove kvetinky, ořechové recepty, kvetinky s bilku, žltky co to je

Suroviny:
mouka hladká, tuk hera, cukr moučkový, šťáva limetková, kůra limetková, žloutek, cukr vanilkový, ořechy strouhané, povidla broskvová, bílek, cukr moučkový, piškoty, ořechy

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu