Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ořechoví nafoukanci

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 12. 2009 15:09

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 383 kJ / 2 721 kcal
Bílkoviny30,00 g
Tuky157,25 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 152 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy291,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Myslím, že by byla dobrá i malá obměna - přidat do těsta místo části cukru cukr vanilkový nebo těsto ovonět skořicí......

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Pavla valníčková

14. 12. 2015 17:39

Ahoj pekla jsem poprvé nevím kde se stala chyba mě se nafoukly a pak klesly sice jsou duté ale nejsou z obou stran stejné dala jsem kypř. práš. jsou ale ještě tvrdé je třeba necht zaležet ahoj Pavla.

Monika

23. 12. 2014 23:49

No nevím,ale chvilku jsou nafouknutí,ale splasknou a z formiček absolutně nejdou! :-// Jediné pozitivní je,že chutnají dobře, ovšem až potom co je z formiček nějakým stylem v drobkách ty "nafoukance" něčím vyškrábete :-/:-))

Lupikr

4. 11. 2013 14:45

Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho se to má péct při těch 150 °c.

magdalenka

13. 12. 2010 19:54

Nechcelo sa mi hľadať svoj recept, tak som robila podľa teba. V pohode šli vyklopiť, po vychladnutí. Dala som do cesta lieskovce a je to eňo, neňo...:yes:
Prikladám foto.

cathleen

8. 11. 2010 14:02

Nevím, já používám opravdu jen jedlou sodu - dá se koupit i v hodně malém množství. A plnit krémem? Taky jsem uvažovala nad tím, že by se dala z boku udělat dírka a něco dovnitř nastříkat, ale o vánocích je toho krému všude kolem tak moc, že jsme docela vděční za sušší pečivo.:-) Nezkoušela jsem.

klokan

8. 11. 2010 10:14

Ahojky,myslíte si,že by se místo sody dal použít prdopeč? a kdyžtak kolik?
Jinak jsou upe úžasné,mohli by se po upečení plnit nějakým kremem,jej to bych se vyblbla:-D
dávám bodííík!!!;-)

barbra

20. 3. 2010 09:09

:-p:-((:yes:

pipre

21. 12. 2009 19:28

Také ukládám pro příští rok:-):yes:6.

Patricie

21. 12. 2009 18:58

Už je mám uložené, příští rok vyzkouším. Vypadají moc hezky. +:-K:yes:

magdalenka

21. 12. 2009 17:18

Cathleen, ja ich zvyknem piecť vo formičkách na rohlíčky, voláme ich fúkané rohlíčky, pretože sú duté. Končeky máčam v čokoláde. Ani neviem - či sa mám priznať - toho roku som ich pokazila, prehnala som to so sódou a normálne mi kypeli von z formičiek...preto opatrne so sódou...
(ale som nevyhodila, pomlela som a sú z nich úle, ja sa vynájdem...;-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: duté rohlíčky duté cukroví duté ořechy cukroví nafoukanci vánoční cukroví nafoukanci nafoukánci cukroví foukané rohlíčky duté ořechové rohlíčky orechove rohlicky dute ořechové mušle duté ořechy recept fukane rohličky foukané ořechové cukroví ořechové cukroví foukané ořez ořechu dute orechove cukrovi ořechové duté rohlíčky foukané ořechové rohlíčky ořechové foukané cukroví foukané cukroví

Suroviny: cukr moučkový, mouka polohrubá, soda jedlá, ořechy mleté, tuk

TopRecepty.cz

Ořechoví nafoukanci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/81lg