Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 538 kJ / 1 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,49 g |
Tuky | 21,66 g |
Vláknina | 43,18 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 319 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 254,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborovo - tuřínový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WX5X
Moje poznámka
Bramborovo - tuřínový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WX5X
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 12 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 12 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 12 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 13 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 14 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 16 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 18 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 18 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 18 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 19 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 19 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 20 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 20 hodinami
Tématické fráze:
náhrada brambor,
bramborovy nakyp recept,
jak zpracovat tuřín,
bramborový nákyp,
tuřínové karbanátky recepty,
náhrada ta brambory,
náhrada za brambory,
tuřínové recepty,
recepty co potrebujes do bramboraku testa
Suroviny:
mléko sojové,
cibule,
česnek sušený,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
pepř,
anýz,
koření kari,
sůl himalájská,
vejce,
maso uzené,
brambory,
tuřín,
mouka špaldová hrubá,
solamyl
Komentáře (28)
(A také není třeba na cokoliv mimo chválu se hned stahovat, omlouvat nebo dokonce urážet. O tom přeci vaření není.)
Děkuji, tuřín je fajn :)
Klidně vař a přidávej dál, s experimenty pomaličku
Jinak - název byl opravdu tento, v záhlaví v nadpisu stránky (web) zůstává vždy původní název, jak byl zadán, i když v katalogu topek je změněn, to mám vyzkoušeno.
A tys mne včera tím tuřínem inspirovala
Jen si nejsem zcela jistá, zda má cenu, abych přidavala nejake dalši recepty :))))
Vím, že jsi reagovala na madlinu neboj