Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory vařené v mikrovlnce

Hodnocení receptu je 4,4 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pilatova35

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Oloupané a nakrájené brambory na kostky nebo jiné tvary vložíme do sklenice, osolíme, okmínujeme, přidáme 1 PL vody. Krok 2: Sklenici uzavřeme, trochu jí protřepeme a dáme na 7-8 minut (podle velikosti brambor) do mikrovlné trouby na 700 W. Krok 3: Chvíli necháme dojít a můžeme podávat. Jsou zde zachovány všechny hodnoty a hlavně chuť.

Zveřejněno 21. 10. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X5v8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X5v8

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (26)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

spagetka: dobrý den, špagetko, mohu se zeptat, jaký je ten návod od výrobce MT? Děkuji moc! :-K

Vaření brambor v okurkové sklenici používám už drahně let. Jenom musím občas vyměnit víčko.
Bobr

stačí dát do mikrotenového pytlíku,volně uzavřít obtočením a trochu protřepat v polovině vlnění

Wau:-O:-O, v mikrovlnce zavařuju běžně, ale brambory jsem ještě nezkoušela. Super nápad, jdu na to!!:yes:

Ty vicka nejsou kovova,je to nejaka slitina,proto to nic neudela mikrovlnce.Nemusite mit strach.toprecepty.cz

;-) Toto je výborný způsob vaření a vlastně zavařování brambor. Do sklenice 0,7 l jsem nacpala cca 0,5 kg brambor.
:-O Vydrží, aniž by se zkazily i delší dobu. Zatím jsem ale nevyzkoušela, jak maximálně.

Cathleen, tak příště to bude muset nejen na dotyčného "vyjet", ale rovnou ho praštit mezi oči !

Hello, ono to při psaní vyjede - že tu je tentýž název...ale stačí ho ignorovat a je to. Dva (i více) recepty s tímtéž názvem.

Jinak velmi rozsáhlá diskuze na téma zavařování a kovová víčka v mikrovnce proběhla už mnohokrát, neojobsáhleji snad tady http://www.toprecepty.cz/recept/6972-zavarovani-v-...

Domnívala jsem se, že už je to tady dávno ošetřené, že nemohou mít 2 recepty stejný název! Admini to slibovali už dávno! Myslím, že by se konečně měl začít používat vyhledávač a název receptu trochu pozměnit.

Nooo, o zachování všech hodnot si nejsem tak jistá. Mikrovlnka není zrovna něco extra super zdravého. . . :-// Ale pokud jde o rychlost "vaření", tak to pak ano. :-)

:-D Ahááá, sedím si na vedení :-D:-8

Jaruško,já tím myslela recepty na MT.:-8:-)

Simi, já je vařím v plastové misce vhodné do MT, vidíš, té sklenice jsem si ani nevšimla... někdo tu psal, myslím snad u zavařování v MT, že ty šroubovací víčka nevaděj, ale nevím, já to nerisknu, proto mám různě misky a nádobí do MT speciálně na to.

Tématické fráze:
brambory v mikrovlnce bez vody, brambory v mikrovlnce, zavařování brambor, vareni brambor v mikrovlnce, brambory varene v mikrovlnce, pytlík na vaření brambor, vaření v páře v mikrovlnce, vaření brambor v zavařovací sklenici, vaření v mikrovlnce, jak uvarit brambory v mikrovlnce, vaření brambor v mikrovlnce ve sklenici, vareni brambor v mt, vaření brambor ve sklenici, vaření brambor v mikrovlné troubě, brambory varene v pare, brambory do mikrovlné trouby, pytlik na brambory do mikrovlnky, zavařování v mikrovlnce, brambory ve sklenici, vaření v páře recepty mikrovlnka

Suroviny:
brambory, sůl, kmín celý, voda

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu