Džem z černého rybízu
Pokud máte přebytek černého rybízu, určitě z něj připravte tento skvělý džem. Má sladce pikantní chuť a nádhernou tmavou barvu. Využijete ho do moučníků nebo i jen tak na pečivo s máslem.
Suroviny pro 4 kusy
Množství na 4 skleničky
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 050 kJ / 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 54,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Džem z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqmm
Moje poznámka
Džem z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqmm
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 2 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 5 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 9 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z cukety
Vampi před 1 hodinou
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 1 hodinou
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 2 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 3 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 5 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 7 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 9 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 9 hodinami
Tématické fráze:
černý rybíz marmelada,
marmeláda z černého rybízu,
jam z černého rybízu,
černý rybíz,
zavarovani cerneho rybizu,
černý rybíz recepty,
marmelada z cerneho rybizu recept,
černý rybíz jam,
černý rybízový džem recept,
recepty z cerneho rybizu,
zavařování černý rybíz,
černý rybíz zavarovani,
dzem z černého bezu,
jam z černého bezu,
jam z rybizu,
vyvareni sklenic,
vyvareni sklenic v troubě,
černý ríbíz marmeláda,
marmeláda z černého rybízu bez želírovacího cukru,
marmeláda černý rybíz
Suroviny:
rybíz černý,
cukr želírovací,
kyselina citronová
Komentáře (5)
Jako hlavní fotka u receptu by mělo být hotové jídlo - vyměň si to, prosím
Rovnako je zbytočné dávať do ríbezlí želírovací cukor. Ríbezle obsahujú toľko pektínu, že je zbytočné pridávať ďalší, lekvár stuhne, aj keď by nechcel.