Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 249 kJ / 1 733 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,05 g |
| Tuky | 12,10 g |
| Vláknina | 14,30 g |
| Cholesterol | 12 mg |
| Sodík | 4,89 g |
| Sůl | 12,20 g |
| Sacharidy | 338,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, sypké a použijeme program Základní.
Pokud se zadaří, je dobré před třetím kynutím vytáhnout rukou, namočenou ve vodě, háky a těsto ve formě urovnat. Krok 2: Po upečení chleba z formy vyklepneme a necháme vychladnout na mřížce.
Pokud se zadaří, je dobré před třetím kynutím vytáhnout rukou, namočenou ve vodě, háky a těsto ve formě urovnat. Krok 2: Po upečení chleba z formy vyklepneme a necháme vychladnout na mřížce.
Zveřejněno 19. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mléčný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Dor
Moje poznámka
Mléčný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Dor
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 13 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 16 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 26 minutami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 47 minutami
Halibut v bylinkách
brtna před 48 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 2 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 2 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 11 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 16 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 16 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 16 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 16 hodinami
Tématické fráze:
mlecny chleba,
mléčný chleba recept,
mlecny chleb,
mlecny chleb recept,
mléčný chléb top recepty,
recept na mlecny chleba
Suroviny:
mléko,
voda,
cukr,
olej,
sůl,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (10)
A Cat je skvelá, ja to vravím už roky...
janek53: určitě při 180-190°C (max) - odhadem 35-40 minut, pak už bych na to určitě nakukovala, popř. po 45 minutách píchla špejlí.