Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 229 kJ / 2 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,33 g |
Tuky | 189,22 g |
Vláknina | 3,43 g |
Cholesterol | 818 mg |
Sodík | 594 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 8,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medvědí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PVr4
Moje poznámka
Medvědí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PVr4
Nejnovější recepty
Nepečená roláda z kakaových palačinek
Přidáno před 9 hodinami
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno 7. 6. 2025 17:01
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno 7. 6. 2025 16:49
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno 7. 6. 2025 16:37
Domácí třešňový sirup
Přidáno 7. 6. 2025 16:03
Kynuté knedlíky
Přidáno 7. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Kiki2612 před 5 minutami
Churros s čokoládou (Čuros)
Kiki2612 před 6 minutami
Domácí rohlíky
Gabriela99 před 56 minutami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
divozenka666 před 1 hodinou
Jablkový koláč litý na plech
Hana84 před 1 hodinou
Řecké tzatziky
Sefiragold před 1 hodinou
Salát s cottage a krutonky
Jan Nemec před 2 hodinami
Kaiserky z celozrnné mouky
Ajfel před 3 hodinami
Tématické fráze:
medvědí maso,
medvedi maso recept,
recept na medvedi maso,
medvědi maso recepty,
recepty z medvediho masa,
recept medvědí maso,
recepty medvědí maso,
maso na medvěda,
medvědí maso -´příprava,
recepty na medvedi maso,
prosim o recept na medvedi maso,
připrava medvědího masa,
jak pripravit medvedi maso,
medvědí maso příprava,
úprava masa z medvěda,
recept na úpravu masa z medvěda,
příprava medvědí maso,
jak chutna medvedi maso,
masové recepty,
priprava medvěd
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
solamyl,
olej,
vejce,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
česnek,
majoránka
Komentáře (10)