Čína podle Patrika

patslad Kuchař: patslad

Drůbeží maso 5 názorů

Suroviny

500 g oblíbeného masa (ideálně kuřecí stehna, popř. prsa či krůtí maso, vepřové bych nedoporučoval)
Na marinádu:
3 lžíce oleje
3 žloutky
1 na kostičky nakrájenou středně velkou cibuli
3 lžičky Solamylu
3 lžičky Maggi
1 lžička kari koření
1 lžička Worcestru
1 lžička pálivé papriky
1 lžička soli
1 lžíce moučkového cukru
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na větší nudličky a naložíme do směsi připravené z výše uvedených surovin ideálně na 48 hodin, minimálně na 24 hodin.

  2. Pak pozvolna smažíte na oleji cca 10-15 minut za občasného promíchávání.

Poznámka

Vhodná příloha - rýže.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Čína podle Patrika

Tématické fráze: recept na čínu-top recepty čína recept čina prezentace kuřeci čína prezentace

Zapomněl/a jsem heslo