Bůčková roláda Chloe

patslad Kuchař: patslad

Vepřové maso 1 názor

Suroviny

plát vykostěného bůčku
plnotučná hořčice
4 vajíčka
máslo
sůl
pepř
malá konzerva sterilovaného hrášku
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Plát bůčku osolíme a opepříme z obou stran a rozložíme na prkénku.

  2. Na másle uděláme vaječinu.

  3. Maso potřeme hořčicí (nemusíte jí šetřit).

  4. Na maso rozložíme vaječinu a zcezený hrášek.

  5. Zavineme, svážeme provázkem a zabalíme do alobalu.

  6. Položíme do pekáčku, podlijeme trochou horké vody (aby v pekáčku sahala do výšky cca 1 cm) a pečeme na střední stupeň cca 20 minut. Pokud se vám nechce, alobal vynechte a pečte rovnou o to déle.

  7. Pak alobal odstraníme a dopečeme za občasného podlévání vodou/výpekem ještě cca 75 minut.

Poznámka

Roláda chutná teplá i studená. Nastudeno se lépe krájí, pokud ji necháte přes noc v ledničce.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Bůčková roláda Chloe

Zapomněl/a jsem heslo