Maso s medvědím pestem a zeleninou

ivulinka Kuchařka: ivulinka

Vepřové maso 6 názorů

Suroviny

300 g vepřového krkovičky
sůl
pepř
1 polévková lžíce hořčice
hladká mouka
1 cibule
1 červená paprika
1 rajče
1 mrkev
1 polévková lžíce pesta z medvědího česneku
2-3 dl vepřového vývaru
sádlo
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostičky, které osolíme, opepříme a promícháme s hořčicí, můžeme ho dát do lednice uležet na několik hodin.

  2. V pánvi nebo hrnci vhodném do trouby rozehřejeme sádlo, nakrájenou zeleninu na něm restujeme dozlatova. Maso posypeme hladkou moukou, promícháme a v pánvi ze zeleninou zprudka restujeme.

  3. Dáme do pekáče a vložíme do rozehřáté trouby, během pečení průběžně podléváme vývarem a nakonec vmícháme medvědí pesto. Dochutíme dle své chuti pepřem nebo solí.

  4. Pečeme při teplotě cca 180-200°C.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Maso s medvědím pestem a zeleninou

Tématické fráze: maso s pestem vepřový palec s medvědím pestem recept testoviny s medvedim pestem

Zapomněl/a jsem heslo