Medvědí maso

patslad Kuchař: patslad

Vepřové maso 9 názorů

Suroviny

3/4 kg vepřové kýty
sůl, pepř, sladká paprika
solamyl na obalení
na marinádu:
1,5 dl oleje
2 vajíčka
1 polévková lžíce sójové omáčky
1 kávová lžíce worcestru
3-4 stroužky rozdrceného česneku
1/2 kávové lžičky majoránky
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Ze surovin (kromě solamylu) vyšleháme nálev.

  2. Maso nařežeme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme sladkou paprikou a obalíme v solamylu.

  3. Naložíme do nálevu a necháme v ledničce uležet tři dny (méně to fakt nemá smysl).

  4. Rychle osmažíme na oleji (pár minut z každé strany).

Poznámka

Na tuto mňamku se vyplatí si počkat. Nejlépe chutná s hranolky, ale může být i rýže.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 223 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Medvědí maso

Tématické fráze: medvědí maso medvedi maso recept recept na medvedi maso medvědi maso recepty recepty z medvediho masa recept medvědí maso recepty medvědí maso maso na medvěda medvědí maso -´příprava recepty na medvedi maso prosim o recept na medvedi maso připrava medvědího masa jak pripravit medvedi maso medvědí maso příprava úprava masa z medvěda recept na úpravu masa z medvěda příprava medvědí maso jak chutna medvedi maso masové recepty priprava medvěd

Zapomněl/a jsem heslo