Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 341 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,17 g |
Tuky | 3,65 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 7 mg |
Sodík | 4,34 g |
Sůl | 10,67 g |
Sacharidy | 3,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravíme vhodnou sklenici s uzávěrem. Sýry nakrájíme na kostky (camembert je lepší okrájet, ale nemusí se). Dáme do sklenice a zalijeme horkým vývarem.
Krok 2: Necháme do druhého dne v pokojové teplotě. Poté sýr promícháme a necháme chvíli odležet. Vznikne hustý sýr, který můžeme mazat na teplé topinky, nebo na čerstvý chleba s máslem. Sypeme cibulkou nebo pažitkou.
Zveřejněno 9. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý "voňavý" sýr na topinku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9mY
Moje poznámka
Jednoduchý "voňavý" sýr na topinku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9mY
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 8 minutami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 2 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 2 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 3 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 4 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 7 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Tématické fráze:
sýr na topinku,
vonavy vyvar z kostky,
rozpuštěný sýr,
sýr na topinky,
pomazánka s romadurem a camembertem,
camembert na topinky,
topinky s romadurem,
jednoduchý sýr
Suroviny:
sýr tvarůžky kulaté,
sýr camembert,
vývar
Komentáře (15)