Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 108 kJ / 3 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,93 g |
Tuky | 108,06 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,41 g |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 537,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Sypké ingredience smícháme a prosijeme. Přidáme kyšku, vejce a smícháme.
Krok 2: Mísu remosky už předem vyložíme papírem na pečení, do poloviny výšky - z pečícího papíru si ustřihneme kolo větší než dno mísy, zmuchláme ho do koule (lépe se pak rozprostře) a pak papír rozložíme na dno a stěny. Nesmí být moc vysoko, jelikož by se shora připaloval od pečícího víka.
Krok 3: Vlijeme těsto, přiklopíme vrchním dílem, zapneme a pečeme zhruba 30 -35 minut. Čas je pouze orientační, každá remoska může péct trochu odlišně.
Krok 4: Krátce před úplným dopečením můžeme remosku vypnout a nechat buchtu přikrytou topným tělesem tzv. "dojít". Pak ji vyjmeme a necháme nejraději na mřížce zchladnout.
Krok 5: Pocukrujeme moučkovým cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem a podáváme. Na povrch můžeme použít místo cukru i čokoládovou polevu.
Krok 6: Oproti receptu bych použila méně moučkového cukru, ale to záleží na chuti. Remosku mám menší ještě s hliníkovou mísou, o průměru 22 cm.
Zveřejněno 4. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kiščok - buchta z kyšky pečená v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O21Y
Moje poznámka
Kiščok - buchta z kyšky pečená v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O21Y
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 17 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 6 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 9 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 10 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
buchta z kysky,
kyščok,
pečeme v remosce recepty,
buchta s kysky,
pečení buchet v remosce,
remoska recepty,
peceni v pecence,
pečeme v pecence,
jak péct v remosce,
pecena buchta,
peceni buchet,
kakaova buchta z kysky,
buchta kyščok,
recept na buchtu z kysky,
recepty v pečence,
buchta s z kyšky,
rychlá buchta z kyšky,
koláč z kyšky,
pečeni v remosce,
buchty z kyšky
Suroviny:
kyška,
mouka hrubá,
soda jedlá,
cukr moučkový,
kakao,
olej,
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový
Komentáře (9)
Remosku miluju a z kuchyně už bych ji pryč nedala