Sušená uzená kotleta
Sušené maso je v obchodě poměrně drahé. Pokud vlastníte sušičku, je snadné, si vyrobit takové maso doma. Dobře usušené maso poznáte tak, že když na něj ze dvou stran zatlačíte, tak se nám v polovině rozlomí.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sušená uzená kotleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/og5L
Moje poznámka
Sušená uzená kotleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/og5L
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 6 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 16 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 2 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 2 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 2 hodinami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 3 hodinami
Brynzové halušky
ok1cmj236 před 3 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
sidonie před 4 hodinami
Květák smažený v troubě
RaeRea před 4 hodinami
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Kratule před 5 hodinami
Mirabelkový sirup
Hanawagy před 5 hodinami
Domácí langoše
Mummy46 před 5 hodinami
Tématické fráze:
sušená kotleta,
domaci susena kotleta,
sušená kotleta recept,
uzená kotleta recepty,
uzená kotleta,
susena kotleta recepty,
recept na susenou kotletu,
sušení uzeného masa,
suseni uzeniny,
sušené uzené maso recept,
uzená kotleta recept,
recept sušená kotleta,
suseni kotlety,
recept na sušené maso v sušičce,
jak susit kotletu,
recept sušena kotlety,
uzene susene maso recepty,
sušené maso z kotlety jak na to,
uzené kotlety,
sušené kotlety
Suroviny:
kotleta,
Komentáře (25)
Milá zlatá, neregistrovaná
Tak mi to nedalo, nechal jsem si nakrájet 20deka masa a vyzkoušel jsem usušit ho:
a) v miklovrnce
Na nejmenší výkon 160W to trvalo 30 sekund, ale rachotu bylo jak při bouřce!
b) na radiátoru
Za dvě hodinky bylo maso "na pepř"
mika59:
Píši o sušení na radiátoru a přeqapily mě 3 věci:
1. Barva
Zakoupené maso bylo narůžovělé a po usušení by ani v růžových brýlích nemělo takovou barvičku jako to vaše na fotečce
2. Čas (teplota)
Topíme na 21°C, teplota topné vody byla 55°C a usušeno bylo za 2 (dvě) hodiny
3. Chuť
Byla FANTASTICKÁ!
Hrušek se neurodilo, trnek se usušila jedna sušírna, tj. 3q ovoce...
Synek říká, zkusme jerky...
No, než klasika, tak tady toto bude asi menší riziko...
K receptu nejsou žádné komentáře.