Suroviny
Porce: cca 50 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 354 kJ / 1 758 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,88 g |
Tuky | 139,95 g |
Vláknina | 13,75 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 107,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaštanovo-ořechové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5oRx
Moje poznámka
Kaštanovo-ořechové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5oRx
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 14 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 14 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové zelí
janatka před 25 minutami
Cuketové halušky
janatka před 28 minutami
Cuketové palačinky
janatka před 34 minutami
Jablečný závin bez kynutí
janatka před 39 minutami
Pizza z cottage placky pro děti
janatka před 42 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 1 hodinou
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 3 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 15 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 15 hodinami
Tématické fráze:
orechove rohlicky,
čím jde nahradit cukr na vanilkových rohličkách,
pečení ořechových rohlíčků,
tvoření ořechových rohlíčků,
čokoládové rohlíčky prima top recepty,
jak upect orechove pekany
Suroviny:
mouka kaštanová,
máslo,
ořechy pekanové,
cukr moučkový,
sůl,
guarová guma,
cukr vanilkový,
cukr vanilkový
Komentáře (19)
Nic se nestalo
No, kdybyste ale byla regi, tak jste mohla vstoupit do toho předešlého psaní, poupravit to či ono a neventilovat zde to či ono
(fakt to níže tak blbě píšu, že z toho není jasné, že pekany jsou 4x dražší než vlašáky? Fakt
Opravdu je potřeba je nechat vychladnout a teprve potom sundat z plechu. Jeden jsem zkusmo vzala hned po vytažení z trouby, abych se podívala, jak je uvnitř...a zůstaly z něj drobečky
Chuťově jsou hodně odlišné, je třeba si na tu chuť zvyknout. Možná bych pro začátek namíchala kaštanovou mouku ještě s jinou, aby ta chuť nebyla tak výrazná...a nebo to bylo tím, že jsem nedala pekany, ale vlašáky. Tak uvidíme příště