Suroviny
Porce: cca 50 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 354 kJ / 1 758 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,88 g |
Tuky | 139,95 g |
Vláknina | 13,75 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 107,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaštanovo-ořechové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5oRx
Moje poznámka
Kaštanovo-ořechové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5oRx
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 24 minutami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 54 minutami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 1 hodinou
Jogurtová zmrzlina 2
vaclavagregrova před 1 hodinou
Domácí kečup
MarketaBod před 1 hodinou
Fazolová kyselá polévka
TondaJ před 2 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 4 hodinami
Jablková pomazánka
Merylas před 4 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Romana20 před 4 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
veronika_straka před 4 hodinami
Tématické fráze:
orechove rohlicky,
čím jde nahradit cukr na vanilkových rohličkách,
pečení ořechových rohlíčků,
tvoření ořechových rohlíčků,
čokoládové rohlíčky prima top recepty,
jak upect orechove pekany
Suroviny:
mouka kaštanová,
máslo,
ořechy pekanové,
cukr moučkový,
sůl,
guarová guma,
cukr vanilkový,
cukr vanilkový
Komentáře (19)
Nic se nestalo
No, kdybyste ale byla regi, tak jste mohla vstoupit do toho předešlého psaní, poupravit to či ono a neventilovat zde to či ono
(fakt to níže tak blbě píšu, že z toho není jasné, že pekany jsou 4x dražší než vlašáky? Fakt
Opravdu je potřeba je nechat vychladnout a teprve potom sundat z plechu. Jeden jsem zkusmo vzala hned po vytažení z trouby, abych se podívala, jak je uvnitř...a zůstaly z něj drobečky
Chuťově jsou hodně odlišné, je třeba si na tu chuť zvyknout. Možná bych pro začátek namíchala kaštanovou mouku ještě s jinou, aby ta chuť nebyla tak výrazná...a nebo to bylo tím, že jsem nedala pekany, ale vlašáky. Tak uvidíme příště