Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 183 kJ / 5 541 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 224,01 g |
| Tuky | 507,65 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 2,04 g |
| Sodík | 6,91 g |
| Sůl | 17,23 g |
| Sacharidy | 17,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka speciál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BGRW
Moje poznámka
Vepřová panenka speciál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BGRW
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 44 minutami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 1 hodinou
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 1 hodinou
Datlové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 7 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 40 minutami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 58 minutami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 2 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 2 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 3 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 3 hodinami
Tvarohová štola
Pavlina3 před 3 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 4 hodinami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 4 hodinami
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 4 hodinami
Tématické fráze:
příprava vepřové panenky,
vepřova panenka top recepty,
vepřová panenka recepty,
veprova panenka,
vepřová panenka příprava,
top recepty na vepřovou panenku,
recept z veprove panenky,
jak připravit vepřovou panenku,
příprava panenky,
vepřová panenka recept,
veprova panenka ve vajicku,
jak upéct vepřovou panenku,
recepty z vepřové panenky,
recept na vepřovou panenku,
vepřová panenka se šlehačkou,
top recepty z panenky,
recept na přípravu panenky,
panenka priprava,
menu vepřová panenka,
recepty vepřova panenky
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina anglická,
máslo,
sýr hermelín,
smetana ke šlehání,
petrželka,
koření,
vejce,
strouhanka,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
Žlučník nechám jiným
"Kapsy důkladně obalíme..."
Kolik máte těch kapes?
Pokud řežete PODÉLNĚ, tak bych napsal - panenku NAŘÍZNEME (nedořízneme) a mám jednu kapsu.
Pokud máte 2 kapsy, pak asi maso ROZŘÍZNETE NAPŘÍČ a pak naříznete
No, ještě můžete panenku naflákat na špalíky, a z těch potom nadělat kapes až až...
Tož, jak to děláte, he?