Podzimní „VEPŘ“ speciál

Colombo65 Kuchař: Colombo65

Doba přípravy: 90 minut 4-6 porcí Vepřové maso 4 názory

Suroviny

40 dkg vepřové plecko (kýta,kotleta)
30 dkg vepřových jater
30 dkg vykrájených vepřových ledvinek
30 dkg vepřové srdce
20 dkg prorostlé slaniny
3 cibule
8-10 kuliček jalovce
1 balení koření Krkovička
4 bobkové listy
8 kuliček nového koření
olej
sůl
kmín
pepř
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibule nakrájíme na jemno a orestujeme na pánvi společně se slaninou. Poté přendáme do hrnce a všechno maso a očištěné vnitřnosti nakrájíme na stejně široké nudličky. Smícháme ve větší míse s kořením, olejem a pořádně promícháme.

  2. Uvedenou masovou směs zprudka opečeme v pánvi Wok a přendáme následně k cibulce se slaninou do hrnce.

  3. Podlijeme vodou a dusíme hodinu a půl, až je vše, zejména srdce na skus. Dochutíme solí, pepřem zahustíme tmavou instantní jíškou a podáváme dle chuti s chlebem, bramborem.

Poznámka

Kdo má rád vnitřnosti, tak mohu jen doporučit.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 712 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Podzimní „VEPŘ“ speciál

Tématické fráze: vepř srdce podzimni recepty vepř.srdce recept vepř.ledvinky vepř.srdce vepr.srdce recepty vepř.srdce na slanině vepřové srdce recept vepr.kotlety nejlepší recept z vepř. kotlety recepty z vepř.masa vepřové srdce recepty vepř.kotlet recepty recepty z vepř.krkovice vepř. srdce recepty z vepř.kotlety vepr,srdce vepř.srdce-recept vepřové maso-recepty recepty z vepř. masa

Zapomněl/a jsem heslo