Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podzimní „VEPŘ“ speciál

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

16. 10. 2009 21:35

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie12 993 kJ / 3 105 kcal
Bílkoviny247,04 g
Tuky219,80 g
Vláknina5,46 g
Cholesterol 2,60 g
Sodík 4,57 g
Sůl11,70 g
Sacharidy32,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Kdo má rád vnitřnosti, tak mohu jen doporučit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

JanaDorazinova

17. 10. 2009 10:22

Super! Dokonce mám i to koření a to je co říct!;-):yes:

knedlicek

17. 10. 2009 07:54

:yes:

Bibinka

16. 10. 2009 22:10

Taky jsem už párkrát dělala a je to vážně velká bašta:-!Letí ti bodík:yes:

pipre

16. 10. 2009 21:51

Oj, to je parádní směsice chutí a všeho, co já můžu.:yes:1.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: podzimni recepty vepř srdce vepř.srdce recept vepř.ledvinky vepř.srdce vepř.srdce na slanině vepr.srdce recepty vepřové srdce recept vepr.kotlety nejlepší recept z vepř. kotlety recepty z vepř.masa vepřové srdce recepty vepř.kotlet recepty recepty z vepř.krkovice vepř. srdce recepty z vepř.kotlety vepr,srdce vepř.srdce-recept vepřové maso-recepty recepty z vepř. masa

Suroviny: plecko vepřové, játra vepřová, ledvinky vepřové, srdce vepřové, slanina, cibule, jalovec, koření krkovička, bobkový list, koření nové koření, olej, sůl, kmín celý, pepř

TopRecepty.cz

Podzimní „VEPŘ“ speciál

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mORO