Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 037 kJ / 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,38 g |
Tuky | 9,75 g |
Vláknina | 24,63 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,41 g |
Sacharidy | 175,60 g |
Postup přípravy
Na dno uložíme na tenšie kolieska nakrájané zemiaky, osolíme a na ne uložíme opražené mäso. Krok 4: Zakryté v rúre na 180°C dopekáme cca 30 minút.
Zveřejněno 23. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehýnka nadvakrát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GNxJ
Moje poznámka
Kuřecí stehýnka nadvakrát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GNxJ
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Belgické vafle
Přidáno před 7 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 10 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 11 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety v nivě
Routilka před 1 hodinou
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 1 hodinou
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 3 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 4 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 4 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 4 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 5 hodinami
Tématické fráze:
šťavnatá kuřecí stehýnka,
kuřecí stehýnka,
co pripravit z kurecich stehynek,
kuřecí stehýnka v troubě,
kureci stehynka v trojobalu,
šťavnatá kuřecí stehna na tymiánu,
kuřecí stehýnka recept,
marináda na štavnatá kuřecí stehýnka,
šťavnatá kuřecí stehýnka recept,
nejlepší pomalu pečená kotleta a smetanové brambory,
pečení masa nadvakrát,
kuřecí stehýnko recepty,
řízky z kuřecích stehýnek,
recept kuřecí stehýnka
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
brambory,
omáčka sojová,
koření provensálské,
sůl,
pepř,
olej,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka
Komentáře (6)
Kureci stehenni rizky take dopekam v troube, ale s brambory je to pro me novinka.
A masicko je pekne namarinovane
Jana Pá:
Jj, často se to dělá jak píšete, ale právě proto jsem maso napsal verzálkou
Na řízcích z drůbežího masa není takřka co pokazit, ale i další smařené řízky (vepřový, milánská kotleta, vídeňský řízek, židovský řízek) patří mezi minutky a lze je opravdu připravit i bez dodělávání v troubě. Chce to akorát, vedle přípravy masa, trochu cviku a především maso nepřesmažit a neudělat z delikatesy "podrážku".
No, když nám skončily "medové týždne" a já začínal s vařením, tak jsem byl schopen udělat podešev i z vánočního kapra...