Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 757 kJ / 1 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,08 g |
Tuky | 54,28 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 402 mg |
Sodík | 253 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 124,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné wafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWy2
Moje poznámka
Celozrnné wafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWy2
Nejnovější recepty
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 12 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno před 19 hodinami
Kančí řízky se zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Sachr dort z jablek
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
toprecepty.cz před 6 minutami
Pavliny halušky
terundela před 1 hodinou
Hrnková bábovka
lunav1 před 3 hodinami
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 14 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 15 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 15 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 17 hodinami
Cikánské kuře
Sahula před 17 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 17 hodinami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 17 hodinami
Tématické fráze:
celozrnné vafle,
vafle z celozrnné mouky,
vafle z zitne mouky,
žitné vafle,
celozrnne vafle recept,
celozrné vafle recept,
wafle,
wafle z žitne mouky,
recept na vafle z celozrnné mouky,
vafle s zitne mouky,
celozrenné vafle,
recept celozrnné vafle,
zdravé vafle z celozrnné mouky,
celozrne vafle,
vafle z žitné mouky recept,
wafle s celozrnné mouky,
recept na zdrave wafle,
celozrné vafle recepty,
vafle žitné,
žitné wafle
Suroviny:
mouka celozrnna pšeničná,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
máslo,
vejce,
mléko
Komentáře (9)
a navíc se každé takové těsto musí nechat aspoň 10 min odležet. A taky je mi záhadou, proč jsou suroviny v češtině a postup slovensky.
Ale stejně by bylo fajn, kdyby autorka uvedla, z jaké celozrnné mouky to dělá.