Postup přípravy
Krok 1: Korpus vyříznutý do tvaru slzy, pomazané krémem, potáhnuté marcipánem.
Zveřejněno 6. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bonboniera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wq3x
Moje poznámka
Bonboniera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wq3x
Nejnovější recepty
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 14 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 17 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 20 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 23 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 8 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
iveta.kroul před 9 hodinami
Špenátová polévka
Valis před 9 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 9 hodinami
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 11 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Helen.salemiynah před 11 hodinami
Rybízová zmrzlina
Renata1101 před 12 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 13 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 14 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 15 hodinami
Tématické fráze:
dort bonboniera,
dort ve tvaru bonboniery,
marcipánový dort bonboniera,
dort bomboniéra,
dorty ve tvaru bonboniery,
marcipanovy dort bomboniera,
dort bonboniéra srdce,
dort srdce bonboniera,
dort bonboniéra postup,
postup na dort bonboniera,
bonboniera srdce,
dort bomboniera s postupem,
bonboniera s fotkou,
dorty bonboniera,
dorty srdce bonboniéra,
bomboniéra s fotkou,
dort tvaru slza,
dorty bomboniera,
dort ve tvaru slzy,
dorty ve tvaru slzy
Suroviny:
korpus světlý,
krém čokoládový,
oplatky dortové,
marcipán
Komentáře (8)