Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 42 192 kJ / 10 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,85 g |
Tuky | 728,50 g |
Vláknina | 15,15 g |
Cholesterol | 3,25 g |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 764,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svatební dvoupatrový dort s růžemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8KMg
Moje poznámka
Svatební dvoupatrový dort s růžemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8KMg
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 13 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 13 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 13 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
vaclavagregrova před 6 minutami
Křehký tvarohový koláč s jahodami
dostaji4 před 1 hodinou
TIP
Přiměřené lívance z Byl jednou jeden král
KiaraK před 1 hodinou
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 3 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 11 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 12 hodinami
Maková náplň
lucyb před 15 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 15 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 15 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 15 hodinami
Tématické fráze:
dvoupatrový dort,
dort s růžemi,
dvoupatrový dort recept,
dorty s růžemi,
jak vyztužit patrový dort,
dvoupatrové dorty,
jak udělat dvoupatrový dort,
marcipánový dort s růžemi,
vyztužení patrového dortu,
jak vyztužit dort,
svatební dorty fotogalerie,
dvoupatrový marcipánový dort,
recept na dort dvou patro,
dvoupatrove dorty fotky,
dort dvoupatrový,
dort s ruzema,
dorty dvoupatrové,
recept na dvoupatrový dort,
dort s růží,
jak upéct dvoupatrový dort
Suroviny:
mouka hladká,
kakao,
cukr písek,
vejce,
olej,
sůl,
máslo,
cukr moučkový,
mléko,
mouka polohrubá,
tvaroh měkký,
marcipánová falešná hmota,
potravinářské barvivo,
banán
Komentáře (42)
nádherný dort :) Chtěla bych se zeptat, zda je nutné první patro vyztužit kolíky a druhé položit na tácek? Uvažuji, že bych příští týden namísto jednopatrového pekla dvoupatrový, tak ať vím, jak na to.