Postup přípravy
Krok 1: Pokrájíme broskve a rajská jablka na kusy (komu vadí semiš v ústech, tak broskve oloupe), cibuli na měsíčky a vše zlehka promícháme se zálivkou.
Cibuli lze pro zjemnění chuti krátce blanšírovat Krok 2: Cibuli lze pro zjemnění chuti krátce blanšírovat.
Cibuli lze pro zjemnění chuti krátce blanšírovat Krok 2: Cibuli lze pro zjemnění chuti krátce blanšírovat.
Zveřejněno 14. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvový salát s cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7vJ
Moje poznámka
Broskvový salát s cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7vJ
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 6 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 7 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 8 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 9 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 9 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 9 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 10 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 10 hodinami
Tématické fráze:
cibule na měsíčky,
rajcatovo broskvovy salat,
broskvový salát,recept
Suroviny:
broskve,
rajče,
cibule,
olej,
citron,
sůl,
cukr,
pepř
Komentáře (4)
Ta hrůůůza ale, co mě včéééra potkala v podobě čehosi čemu říkali rajčatový salát
No, Italové asi vědí, proč používají salátová rajčata, že
https://www.google.cz/search?q=pomodori+per+insala...
Děkuji za vložení obrázku.
Adjustace vašeho salátu určitě lahodí oku více než ten můj mišmaš..., ale dovolím si troufale tvrdit, že v mém provedení více lahodí chuťovým pohárkům...