Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opečený lunchmeat s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gD1G
Moje poznámka
Opečený lunchmeat s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gD1G
Nejnovější recepty
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 20 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Okurková limonáda
Přidáno 26. 7. 2025 05:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Letní večeře
Kremrole před 38 minutami
Rybí filé se sýrem
helca66 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Petra.21 před 1 hodinou
Borůvkový koláč
AndreaBo před 1 hodinou
Vyšegrádská směs
kimlo před 1 hodinou
Rýžový nákyp mého dětství
AndreaBo před 1 hodinou
Kuře na zelí
bioubi před 2 hodinami
Jednoduchá medvědí omáčka s bramborami
trdlo před 3 hodinami
Zapečené uzeniny s černým pivem
Darwin před 3 hodinami
Květák s hráškem na paprice
Hannah64 před 3 hodinami
Tématické fráze:
lunchmeat recepty,
lunchmeat,
lunchmeat recept,
recepty z lunchmeatu,
lunch meat recepty,
lunch meat,
lunchmeat s bramborem,
recepty lunchmeat,
recept na lunchmeat,
jak udelat lunchmeat,
opečený luncheon,
luncheon meat recept,
jidlo z lunchmeatu,
recepty na jídla z lunchmeatu,
lanchmeat,
luncheon meat recepty,
recepty z lunchmitu,
recept lunchmeat,
smažený lunchmeat,
opečený luncheon meat s bramborem
Suroviny:
lunchmeat,
brambory rané,
mouka hladká,
sůl,
kmín celý
Komentáře (16)
Jediný problém: jak dnes sehnat dobrý lunchmeat
Brambora je lepší, nerozmočená a hlavně rychlá!
@badak to neni pre skautov to je pre ústav pamäti národa........
Dnešní lanšmíty jsou pochybené kvality, snad je ten "čínský" z hamé se dá jíst (nebo některý zahraniční, co obsahuje maso).