Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 898 kJ / 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,18 g |
Tuky | 28,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 349 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Smíchám vydlabaný vnitřek brambor s nastrouhanou Nivou, jarní cibulkou, slaninou nakrájenou na kostičky, kapií a pepřem. Brambory naplním směsí a dám zapéct dozlatova. Krok 3: Podávám se zeleninou a tatarskou omáčkou.
Zveřejněno 30. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky se sýrem a plněné zapečené brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJ8m
Moje poznámka
Karbanátky se sýrem a plněné zapečené brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJ8m
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 9 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 11 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťávička za studena dělaná
cybermis před 10 minutami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Miskaaaaa před 1 hodinou
Játrové knedlíčky do polévky
Zuzanka2309 před 1 hodinou
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 2 hodinami
Tvarohová bublanina
tamarit před 3 hodinami
Salát Coleslaw
LA.63 před 3 hodinami
Okurková marmeláda se zázvorem
Slavista62 před 4 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
MagdalenaPistkova1292012 před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
cherst před 6 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 7 hodinami
Suroviny:
brambory,
sýr niva,
slanina,
cibulka jarní,
kapie,
maso vepřové mleté,
sýr gouda,
vejce,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Karbanátků tu máme hromadu. Brambory s nivou vypadají skvěle.
A prosím ještě doplnit, kam přijde slanina - na brambory nebo do mletého masa?