Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Muffiny s rumovou pralinkou

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Libulka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 13 - 15

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 107 kJ /
4 328 kcal
Bílkoviny76,18 g
Tuky150,31 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 334 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy654,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny smícháme v míse vařečkou (já přidávám rozinky v rumu). Krok 2: Do silikonových formiček (nevymazaných) dáme trochu těsta, vložíme rumovou pralinku a dáme další lžíci těsta.
Kdo má formu na muffiny, použije do ní papírové košíčky a do nich plní těsto). Krok 3: Pečeme na 175 stupňů 25 minut. Každá pekařka zná svoji troubu, takže moje teplota a doba pečení je orientační - nepřepéct, nevysušit! Hlídat !

Zveřejněno 21. 4. 2018

Poznámka autorky Libulka

Recept mám z jedné FB skupiny, jen tam byla jiná náplň a detaily s rozinkami a zdobení nahoře už je podle vaší fantazie a zásob ve spíži ;-) Ta pralinka uvnitř dodá krásnou vůni i chuť a i druhý den jsou muffiny pěkně vláčné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NmRz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NmRz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Krásný recept:-K, muffiny musí být dobré a voňavé :-). V surovinách chybí to nejdůležitější - pralinky :-8.

bystrouska: A rozinky
:-)

bystrouska: Děkuji za názor, dopsala jsem do surovin, i když v postupu napsány jsou a z názvu je to patrné :-p

Tématické fráze:
muffiny s rumovými pralinkami, bábovka s pralinkami, recept s rumovymi pralinkami, muffiny s rumovymi pralinky, mufiny s rumovými pralinky, moučníky s pralinkami, mufiny s pralinky, mufiny s pralinkou, bábovka s rumovými pralinkami, muffiny s pralinek, dia recepty moučníky, recepty s rumovýma pralinkama, recepty na muffiny, muffiny recept

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr, olej, mléko, vejce, kakao, prášek do pečiva, pralinky, rozinky v rumu

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu