Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 757 kJ / 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,51 g |
Tuky | 5,08 g |
Vláknina | 3,85 g |
Cholesterol | 13 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátová polévka - pro nejmenší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6J0L
Moje poznámka
Špenátová polévka - pro nejmenší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6J0L
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 8 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 8 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 9 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 12 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 12 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 38 minutami
Pečená švestková povidla
ZboSy před 1 hodinou
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 1 hodinou
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 1 hodinou
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 6 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 8 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 8 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 9 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 9 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 10 hodinami
Tématické fráze:
polevka ze zeleneho spenatu,
spenatova polevka pro miminko,
polévka pro nejmenší,
recepty pro nejmenší polévka,
bramborova polevka se špenátem,
upava špenatova,
úprava všpenátu pro malé dítě,
špenátová polévka s bramborami,
špenátová polévka že školní jídelny,
špenátová polévka zahustena bramborou,
úprava špenátu pro děti,
spenatova polivka pro deti
Suroviny:
špenátové listy,
ghee,
pórek,
brambory,
sůl
Komentáře (18)
Souhlasím s Tebou
Kromě toho se špenát nevařil, ale dusil v trošce vody...o vaření tam není ani zmínka...
No, špenátu je patrně množství vody lhostejné
Špenát skutečně tmavne tím víc, čím delší dobu je vystaven tepelné úpravě - viz nechvalně známý a neoblíbený špenát ze školní jídelny.