Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 695 kJ / 644 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,06 g |
| Tuky | 31,69 g |
| Vláknina | 9,24 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 767 mg |
| Sůl | 1,74 g |
| Sacharidy | 45,40 g |
Postup přípravy
Do každej jamky rozklepneme 1 vajíčko. Krok 4: Zakryjeme a pečieme v rúre na 200°C asi 30 minút. Potom odkryjeme a dopečieme.
Podávame so zemiakmi, kašou alebo podľa svojej chuti.
Zveřejněno 21. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené mleté maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j4kP
Moje poznámka
Zapečené mleté maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j4kP
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 9 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 1 minutou
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 2 minutami
Medovníkové koule
Dechtochema před 3 minutami
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 3 minutami
Škvarkové pagáče
Dechtochema před 5 minutami
Debrecínský guláš II
Fitulka před 53 minutami
Domácí vánočka
Stellinkaa před 1 hodinou
Vánočka III
SenBri před 1 hodinou
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 1 hodinou
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Klar98 před 2 hodinami
Tématické fráze:
zapečené mleté maso,
mleté maso recepty,
mlete maso zapecene,
zapečené mleté maso se zelím top recepty,
zapečené mleté maso na chleba,
zapečené mleté maso recepty,
zapečené mleté maso s chlebu,
zapečené mleté maso mix recepty,
zapecene mlete maso s kolinky,
recepty mlete maso,
recepty z mletého masa
Suroviny:
chléb toustový,
mléko,
cibule,
česnek,
tymián,
pepř,
sůl,
vejce
Komentáře (3)