Mleté maso v pórku

HankaPu Kuchařka: HankaPu

Mleté maso 3 názory

Suroviny

250 g mletého hovězího masa
250 g mletého vepřového masa
1 celý tenčí pórek
1 plechovka červených fazolí
1 větší cibule
staročeské koření
trocha oleje na pánev
trochu cherry rajčátek
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi na trošce oleje zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a staročeské koření a chvíli restujeme.

  2. Když je maso měkké přidáme nakrájený pórek, rajčátka rozkrájená na čtvrtky a úplně poslední přidáme fazole, které jsme propláchli ve studené vodě.

  3. Opatrně vše promícháme, dochutíme podle potřeby a podáváme s bramborami nebo chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 499 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Mleté maso v pórku

Tématické fráze: mlete maso porek mlete maso s porkem vaření a recepty mletá masa mleté maso s bramborami pórek mleté maso mleté maso a pórek mleté maso recepty recepty z mletého masa mleté a pórek mlete maso recept mlete maso a porek recepty z pórku pórek recepty recept mleté maso porek mleté maso a pórek recepty recepty porek a mleté maso pórek mleté maso s porkem recepty - mletá masa porek a mlete

Zapomněl/a jsem heslo