Mleté maso v pórku

HankaPu Kuchařka: HankaPu

Mleté maso 3 názory

Suroviny

250 g mletého hovězího masa
250 g mletého vepřového masa
1 celý tenčí pórek
1 plechovka červených fazolí
1 větší cibule
staročeské koření
trocha oleje na pánev
trochu cherry rajčátek
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi na trošce oleje zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a staročeské koření a chvíli restujeme.

  2. Když je maso měkké přidáme nakrájený pórek, rajčátka rozkrájená na čtvrtky a úplně poslední přidáme fazole, které jsme propláchli ve studené vodě.

  3. Opatrně vše promícháme, dochutíme podle potřeby a podáváme s bramborami nebo chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 222 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Mleté maso v pórku

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: mlete maso porek mlete maso s porkem mleté maso s bramborami vaření a recepty mletá masa pórek mleté maso mleté maso a pórek mlete maso recept mlete maso a porek recepty z pórku recept mleté maso porek recepty porek a mleté maso pórek mleté maso s porkem mleté maso, pórek, rajcata mleté maso,porek recept z mletého masa a porku mlete maso žampiony a porek telecí na pórku mleté maso recepty mleté maso recepty hodnocení

Zapomněl/a jsem heslo