Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 791 kJ / 2 340 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,77 g |
| Tuky | 7,75 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 4 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,06 g |
| Sacharidy | 499,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perní(č)kový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VMM5
Moje poznámka
Perní(č)kový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VMM5
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 17 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 18 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 18 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 20 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 55 minutami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 58 minutami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 1 hodinou
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 2 hodinami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 2 hodinami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 3 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 4 hodinami
Bramboračka
danal před 5 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 13 hodinami
Tématické fráze:
perniperníčky,
perni recepty
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
prášek do perníku,
med,
rum,
mléko,
pečící papír,
povidla švestková,
poleva čokoládová,
bílek,
mandle,
poleva bílková
Komentáře (7)
Tak tadyk tomutok se nedá vytknout ani Ň
No, pominuli cca 170 g švestkových povidel v surovinách a zhruba 200 g povidel v postupu, že
***
Honila ho mlsná a pekl v remosce...
Vložil do studeného přístroje a opravdu za 30´ bylo napečíno
Bod 6 postupu také OK
Po ochutnání formu zadekloval orig. víkem a sestavu uklidil z dosahu do komory, že aby bylo po dvou dnech proležení ještě co ochutnávat, že