Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 773 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,60 g |
Tuky | 6,62 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 772 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 14,04 g |
Postup přípravy
Scedíme, vytáhneme bobkový list, nové koření a necháme vychladit. Krok 2: Prsa dáme do mísy, celer nakrájíme na kostičky (kdo nemá rád, nemusí ho tam dávat), přidáme k masu.
Kompot necháme okapat, broskve nakrájíme na kostičky a přidáme do mísy k masu a celeru. Krok 3: Osolíme, opepříme, přidáme petrželku, tatarku a promícháme.
Pokud salátu chceme mít víc, přidáme trochu uvařených těstovin.
Zveřejněno 28. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí salát s broskví 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k4J6
Moje poznámka
Kuřecí salát s broskví 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k4J6
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 1 hodinou
Krkovička na česneku
Přidáno před 13 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 20 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 2 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 10 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 10 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 11 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 11 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 12 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 14 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 15 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí salát s broskví,
kuřecí salát s broskvemi,
kureci salat v broskví,
kuřecí salát s broskví a s celerem,
kuřecí salát s prsa a broskví,
kuřecí salát recept,
kuřecí salát,
salát s broskví a kuřetem,
broskvový salát s kuřetem
Suroviny:
prsa kuřecí,
kompot broskvový,
celer,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
petrželka,
tatarská omáčka,
těstoviny
Komentáře (4)
Proč ne, že
Je ale rozdíl, když se vcelku vařené (dušené, pečené) maso posléze pokrájí; přece nevaříme políffku, že
No a když se v závěru zastříkne lihovinou (slivovici neééé!!!) či likérem (persico, apricot), tak pak je to salátek eňo ňuňo