Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 341 kJ / 559 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,01 g |
| Tuky | 4,51 g |
| Vláknina | 61,71 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,13 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 61,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová polévka z kořenové zeleniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7ZwB
Moje poznámka
Krémová polévka z kořenové zeleniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7ZwB
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 9 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 12 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 15 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 2 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 2 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 2 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 3 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 3 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 4 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 5 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 5 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 5 hodinami
Tématické fráze:
polévka z kořenové zeleniny,
zeleninová polévka,
zeleninová krémová polévka,
zeleninové krémové polévky,
krémová zeleninová polévka,
kremove polevky,
polévka z pečené kořenové zeleniny,
recepty zeleninová polévka,
recept polévka z kořenové zeleniny,
zeleninové polevka,
zeleninová polévka krémová,
krémová zeleninová polévka z brambor a kořenové zeleniny,
zeleninová polévka z na kořenové zelenině,
recepty polévka z kořenové zeleniny
Suroviny:
petržel,
mrkev,
celer,
cibule,
olej,
víno bílé,
pepř,
sůl,
paprika sušená sladká
Komentáře (3)