Bulgur s kapustičkami a kořenovou zeleninou

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

2-3 porce Bezmasá jídla 12 názorů

Suroviny

1 hrnek bulguru
1 šalotka
3 stroužky česneku
2 mrkve
1/2 středního celeru
1 petržel
200 g růžičkové kapusty
1 malá červená chilli paprička
sůl
pepř
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Bulgur zalijeme dvojnásobným množstvím vody a podle návodu na obalu dáme vařit.

  2. Na oleji zpěníme nakrájenou šalotku, pak přidáme všechnu kořenovou zeleninu nakrájenou na nudličky, osolíme, opepříme a vše necháme smažit, až zelenina začne lehounce zlátnout.
    Kapustičky rozebereme na jednotlivé lístky, česnek nakrájíme na plátečky a papričku nadrobno.
    Vše přihodíme k osmahnuté zelenině a necháme ještě krátce restovat, ale jen tak, aby lístky kapustiček zůstaly ještě trochu křupavé.

  3. Ke směsi zeleniny přidáme uvařený bulgur, dobře promícháme a můžeme vypnout.
    Podáváme jako bezmasý chod, ale můžeme použít i jako přílohu k masu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 417 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bulgur s kapustičkami a kořenovou zeleninou

Tématické fráze: bulgur se zeleninou a růžíčkovou kapustičkou recepty z bulguru recepty s bulgurem bulgur se zeleninou bulgur recept top recepty bulgur jak restovat kořenovou zeleninu ? zeleninová polévka s kapustičkami bulgur s růžičkovou kapustou jak použít malé kapustičky kure s kapustickami bulgur s černou quinoou recepty z kořenové zelenina bulgur

Zapomněl/a jsem heslo