Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 74 kJ / 18 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 0,10 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Postup přípravy
Podlijeme troškou vody, přikryjeme pokličkou a dáme pomalu mikrovlnit. Já mikrovlnil na 180 W 40 minut. Krok 2: Potom mrkev vyndáme, necháme zchladnout a rozmačkáme trošku vidličkou.
Přidáme tresčí játra (bez oleje) a nyní už směs rozmačkáme do jemné konzistence. Krok 3: Dochutíme solí a pepřem podle vaší chuti.
Nejlépe je tuto pomazánku namazat ještě čerstvou na krajíc chleba potřený máslem.
Zveřejněno 27. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lahodná pomazánka z dušené mrkve s tresčími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4LR
Moje poznámka
Lahodná pomazánka z dušené mrkve s tresčími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4LR
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 4 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 20 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Mistrova před 17 minutami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 1 hodinou
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 1 hodinou
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 3 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 4 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 4 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 4 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 5 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 6 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 6 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka s dudene mrkve,
pomazánka s tresčí h jater,
recept na dušenou mrkev,
recept s tresčimi jatry v plechovce
Suroviny:
mrkev,
tresčí játra,
sůl,
pepř
Komentáře (5)