Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 74 kJ / 18 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 0,10 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Postup přípravy
Podlijeme troškou vody, přikryjeme pokličkou a dáme pomalu mikrovlnit. Já mikrovlnil na 180 W 40 minut. Krok 2: Potom mrkev vyndáme, necháme zchladnout a rozmačkáme trošku vidličkou.
Přidáme tresčí játra (bez oleje) a nyní už směs rozmačkáme do jemné konzistence. Krok 3: Dochutíme solí a pepřem podle vaší chuti.
Nejlépe je tuto pomazánku namazat ještě čerstvou na krajíc chleba potřený máslem.
Zveřejněno 27. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lahodná pomazánka z dušené mrkve s tresčími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4LR
Moje poznámka
Lahodná pomazánka z dušené mrkve s tresčími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4LR
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 2 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 3 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 21 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza ze sušeného droždí
vikisubrtova2710 před 1 hodinou
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 2 hodinami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 5 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 5 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 13 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 14 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 14 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 14 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 16 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka s dudene mrkve,
pomazánka s tresčí h jater,
recept na dušenou mrkev,
recept s tresčimi jatry v plechovce
Suroviny:
mrkev,
tresčí játra,
sůl,
pepř
Komentáře (5)