Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 387 kJ / 93 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trottole s hříbkovo-parmezánovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RN4L
Moje poznámka
Trottole s hříbkovo-parmezánovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RN4L
Nejnovější recepty
Domácí libečková sůl
Přidáno před 1 hodinou
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 5 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 6 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 6 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 15 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 1 hodinou
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 3 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 5 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 5 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 7 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 18 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 20 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 20 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 21 hodinami
Tématické fráze:
hřibkovo sýrová omáčka,
trotole
Suroviny:
těstoviny,
houba hřib,
cibule šalotka,
máslo,
tymián,
sůl,
pepř,
sýr parmazán strouhaný,
smetana na vaření
Komentáře (14)
I bych vyměnila Tvoje krásné foto za svoje, ale za a) to neumím a za b) jsou to jiné těstoviny i jiné houbičky
Je to hodně o kvalitě těstovin - tyhle Pastificio dei Campi jsem objevila náhodou a jsou to opravdu nejlepší sušené těstoviny, které jsem kdy jedla - i jen tak ochutnat uvařené jsou moc dobré. Vyrábějí i různé jiné tvary, všechno je jen tvrdá pšenice...