Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 782 kJ / 665 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,79 g |
| Tuky | 14,24 g |
| Vláknina | 72,45 g |
| Cholesterol | 32 mg |
| Sodík | 1,47 g |
| Sůl | 3,16 g |
| Sacharidy | 53,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zelerovú stonku nasekáme na drobné kúsky alebo nahrubo rozmixujeme.
Krok 2: Zmiešame tvaroh, zeler, nadrobno nakrájanú cibuľu, lístky oregána. Okoreníme, osolíme. Dochutíme chilli.
Krok 3: Pomazánku mažeme na chlieb alebo pečivo.
Zveřejněno 9. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z řapíkatého celeru s chilli a oregánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3BM
Moje poznámka
Pomazánka z řapíkatého celeru s chilli a oregánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3BM
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 55 minutami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 15 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 16 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 19 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 19 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 51 minutami
Medovníkové koule
evik_svistik před 1 hodinou
Kokosky
veveruska73 před 9 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 10 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 12 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 12 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 12 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 12 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 13 hodinami
Tématické fráze:
řapíkatý celer recepty,
recepty z řapíkatého celeru,
řapíkatý celer recept,
celer rapikaty recepty,
recept z řapíkatého celeru,
pomazánky recepty,
vaječná pomazánka z řapíkatého celeru,
řapíkatý celer
Suroviny:
celer,
tvaroh jemný,
cibule,
koření oregáno,
chilli,
pepř,
sůl
Komentáře (3)